Συναθροίσεις

Αθήνα
Κυριακή πρωί
10:00 - 11:30
12:00 - 13:30
 
Τετάρτη
 18:30 - 21:00
 
 Γλυφάδα
Κυριακή απόγευμα
19:00 - 21:00

 

Ο Κύριος Ιησούς έβαλε μέσα στην καρδιά μας τον οραματισμό Του για την εκκλησία μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο για μας από τον Κύριο, και το σχέδιο αυτό έχει αποκαλυφτεί σε μας στα βασικά του τουλάχιστον σημεία. Έχουμε συνείδηση ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορεί να εκπληρωθεί από τις δυνάμεις μας γι’ αυτό και ο οραματισμός αυτός στέκεται μέσα στην καρδιά μας με την πίστη ότι ο Κύριος θα τον εκπληρώσει σε ‘μας και με ‘μας.

Ο οραματισμός μας έχει τρεις (3) κατευθύνσεις:

Πρωταρχικά ο Κύριος να αποκαλύψει το πρόσωπό Του (προσωπικότητά Του) στις καρδιές των πιστών έτσι ώστε να έχουν αληθινή και ζωντανή κοινωνία μαζί Του, να οδηγούνται απ’ Αυτόν στην προσωπική τους ζωή με πίστη και να κινούνται στην διακονία του ευαγγελίου με το χρίσμα και την δύναμη του Αγίου Πνεύματος. 
Προσμένουμε περισσότερη αποκάλυψη στην διδασκαλία και το κήρυγμα του λόγου του Θεού που θα φέρει απελευθέρωση στους ήδη πιστούς από την θρησκοληψία, την τυπολατρία, τον νομικισμό, τον στείρο ορθολογισμό, και θα κτίσει ζωές ευλογημένες, άγιες, γεμάτες με την παρουσία, την οδηγία και την δύναμη του Πνεύματος του Θεού.   Ο Κύριος μας έχει δώσει την μαρτυρία ότι θα μας χρησιμοποιήσει και σε άλλες εκκλησίες και ομολογίες καθώς και έξω από τα όρια της Ελλάδας. Γι’ αυτό και περιμένουμε η επιρροή της διδασκαλίας της εκκλησίας μας να αυξηθεί, και τελικά μια διακονία «Βιβλικού Σχολείου» να δίνει γρήγορα και ολοκληρωμένα την αναγκαία αποκάλυψη για να έχει κάποιος μια δυνατή σχέση με το Θεό και μια χρισμένη διακονία.

Δεύτερον να δοθεί η μαρτυρία του Ιησού Χριστού στον κόσμο.
Προσμένουμε την ιδιαίτερη κίνηση του Αγίου Πνεύματος με σημεία, τεράστια, θεραπείες, απελευθερώσεις στο όνομα του Ιησού Χριστού που θα κάνουν πολλούς ανθρώπους να δώσουν την καρδιά τους στον Χριστό.   Προσμένουμε με βάση την εξουσία του ονόματος του Ιησού Χριστού την εκδήλωση του αποστολικού, του προφητικού και του ευαγγελιστικού χρίσματος του Θεού καθώς και των χαρισμάτων του Πνεύματος, ώστε τα έργα της αγάπης του Θεού να φανούν στο γένος των ανθρώπων.   Ο Κύριος μας έχει δώσει μαρτυρία ότι θα βρεθούμε για την διακονία του ευαγγελίου στην τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο καθώς και σε θέατρα, στάδια και γήπεδα, και ότι η εκκλησία μας θα γίνει πολύ – πολύ μεγάλη με πλήθος νέων πιστών.

Τελικά να φανεί η Βασιλεία του Θεού σ’ αυτή τη χώρα με ανθρώπους του Κυρίου που είναι καλεσμένοι από το Θεό να εκπληρώσουν το θέλημά Του σε όλα τα επίπεδα και τις περιοχές την κοινωνίας.
Προσμένουμε ο Κύριος να καλέσει ανθρώπους Του και να τους δώσει το «βάρος» του θελήματός Του, την οδηγία του Πνεύματός Του με ακρίβεια, καθώς και το χρίσμα Του για να Τον υπηρετήσουν όχι μόνο στον εκκλησιαστικό χώρο, αλλά κυρίως στην πολιτική , στις επιχειρήσεις, στις επιστήμες, στις τέχνες, στην θρησκεία και σε κάθε χώρο της κοινωνίας.      Ο Κύριος μας έχει δώσει μαρτυρία ότι τις τελευταίες μέρες θα δούμε ένα στρατό από «Υιούς της Βασιλείας» που δεν θα έχουν ένα θρησκευτικό «ένδυμα», αλλά θα είναι φυσιολογικοί άνθρωποι με το κάλεσμα του Κυρίου σαν «ζυγό» μέσα στην καρδιά, να παίρνουν θέσεις επιρροής και εξουσίας για να υπηρετήσουν τον Κύριο και την εκπλήρωση των σχεδίων Του για αυτή τη γη.

 
englishflag
 
 
 
Δ/νση: Διπύλου 7-9, Πλατεία Κουμουνδούρου, 10553 Αθήνα,
3ος όροφος

Τηλ: 2105985012

Email

flogoone

 

zontani metadosi button

Παρακολουθείστε ζωντανά τις συναθροίσεις
της Kυριακής και της Tετάρτης.
 

 

 
Μάθετε πώς να έρθετε στην
εκκλησία μας.
 
 Βρείτε μας στον χάρτη
© 2015 xeath.gr. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.